Volei - CS Medgidia
Volei - CS Medgidia
În acest sezon competițional, la volei, Clubul Sportiv Medgidia participă cu patru echipe la campionate naționale

Prima echipă este formația senioarelor care va activa în Divizia 2, Seria Est, alături de CSM Focșani 2007, CSM Coroana Brașov 2, CSM București 2, CTF București și CSU Hygienium Galați. Pentru ele, campionatul va începe din data de 7 octombrie, iar la finalul sezonului se vor califica în semifinală echipele care ocupă primele două locuri din fiecare serie. Sportivele vor fi coordonate de Dumitrescu Vicențiu Robert.

„Speranțele” vor juca în Seria E, alături de CS Axiopolis Cernavodă, CSS 6 București și CSSS 5 București. Perioada 27 octombrie – 29 octombrie reprezintă debutul pentru sportive, iar în faza semifinală vor ajunge primele două locuri din serii și cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea. Sportivele vor fi ghidate și în acest an de antrenorul Nicoleta Caragea, care va fi alături și de fetele de la mini-volei.

Cele mai mici voleibaliste vor începe noul sezon în perioada 20 octombrie – 22 octombrie, în Seria C, unde adversare la fileu le vor fi sportivele de la CSM Constanța, ACS Flamingo Volleyball Club și CS Axiopolis Cernavodă. Vor ajunge în faza semifinală primele două locuri din serii și cele mai bune șase echipe de pe locul al treilea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În data de 30 septembrie, cadetele vor păși primele pe teren. Ele se află în seria D, alături de alte șase echipe: CS Axiopolis Cernavodă, CSM Ploiești, CSS Târgoviște, CS Dacia Mioveni 2012, CSM Constanța și CSS 1 Top Volei 05 Constanța.

În faza semifinală se vor califica primele două locuri din serii și cele mai bune șase echipe de pe locul al treilea. Pe banca tehnică, alături de cadete, va fi Mihaela Isac.

Foto: Facebook Clubul Sportiv Medgidia

Citește și:

Junioarele secției de volei a CS Medgidia au învins în meciul împotriva echipei CSS Bacău

Tinerele voleibaliste de la CS Medgidia au bătut oltencele de la Craiova

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.