CSM Constanța
CSM Constanța
Decizia autorităților locale constănțene de a trece o parte dintre bazele sportive administrate de către Clubul Sportiv Farul Constanța și Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța în domeniul public al municipiului Constanța și în administrarea Clubului Sportiv Municipal Constanța începe să prindă contur. 

În acest sens, având acest deziderat, au fost întocmite deja Hotărâri de Guvern, care în prezent urmează traseul de avizare la ministerele competente.

“Echipa CSM Constanța face tot posibilul pentru ca sportul din orașul nostru să fie construit pe baze solide. Mi-am asumat la începutul mandatului o strategie și împreună cu colegii mei lucrăm intens pentru a o îndeplini.

Primii pași concreți în dezvoltarea infrastructurii sportive din Constanța au fost făcuți. O parte dintre bazele sportive administrate de către CS Farul Constanța și DJST Constanța vor trece în domeniul public al Municipiului Constanța și vor fi administrate de către CSM Constanța. Au fost întocmite deja Hotărâri de Guvern, care vor urma traseul de avizare la ministerele competente. Astfel, Primăria Constanța va putea investi legal în modernizarea acestor baze sportive, pentru a le reda comunității locale de sportivi. Acesta este unul dintre principalii piloni ai strategiei cu care CSM Constanța și-a propus să readucă gloria sportului constănțean. Sperăm astfel ca atât sportivii clubului, care vor avea accces prioritar, dar și publicul larg, să poată beneficia de cele mai bune condiții pentru practicarea sportului.”, a transmis Andrei Talpes, directorul Clubului Sportiv Municipal Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sursă foto: Facebook CSM Constanța

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Cum arată bazele sportive din Constanța, lăsate în PARAGINĂ, pe care vrea să le PREIA Primăria Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.