Proiect
Proiect "Prinde vânt în vele"
Gestionat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu fonduri de la Consiliul Judeţean Constanţa, proiectul “Prinde vânt în vele” a început în vara anului 2020 din dorinţa membrilor clubului de a promova în rândul copiilor practicarea sporturilor nautice. 

“Încheiem cele patru luni de activități sportive, așa cum am început cu un concurs național de sport nautic, de data aceasta de caiac canoe, în colaborare cu Clubul Sportiv Farul Constanţa.

Considerăm că ne-am atins scopul proiectului, chiar dacă suntem pe ultima suta de metri și încă nu e finalizat. Peste 500 de copii s-au bucurat de apă, vânt sau padele, unii dintre ei devenind sportivi legitimați ai clubului. Ne am dorit sa scoatem copiii din casă și să le oferim o alternativa la sporturile pe care le știau sau practicau.

Am văzut copii motivați să reușească în viață, copii fericiți atunci când sunt pe apă, uitând de neajunsurile de acasă sau lipsa unui sau a ambilor părinți plecați din țară să muncească pentru a le asigura un trai mai bun.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Așteptăm copiii să își scoată parinţii la cel mai mare concurs organizat pe lacul Siutghiol, în incinta clubului Farul, secțiunea caiac canoe, sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 09.00”, au transmis organizatorii, reprezentanţii Asociaţiei Club Sportiv Constanţa Sailing.

Proiect "Prinde vânt în vele"
Proiect „Prinde vânt în vele”

Prin proiectul “Prinde vânt în vele” din această ediţie s-a dorit popularizarea sporturilor nautice în rândul copiilor din judeţul Constanţa.

Au fost închiriate echipamente şi au avut loc deplasări în mai multe localităţi, pentru demonstraţii gratuite, în: Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Limanu, Ghindăreşti, Capidava. Grupul-ţintă l-a reprezentat copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani, copii ce provin din familii defavorizate social.

Proiect "Prinde vânt în vele"

Sursă foto: Facebook

Citește și:

Proiectul „Prinde vânt în vele”: Cursurile intensive de yachting pentru copii se desfășoară pe Lacul Siutghiol, în zona Scandinavia

(FOTO) Sute de copii din județul Constanța beneficiari ai proiectului “Prinde vânt în vele”, finanțat de Consiliul Judeţean Constanţa

Copiii din comuna Limanu, implicați în proiectul “Prinde vânt în vele”: Au fost organizate cursuri de SUP și înot

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.