Duminică, 14 aprilie, Medgidia aduce cinste gloriilor sportive care au pus municipiul pe harta campionilor. Pugiliști legitimați la nouă cluburi sportive din țară vor urca în ringul amplasat în Sala Sporturilor ”Iftimie Ilisei” din Medgidia în cadrul celei de-a doua ediții a Memorialului ”Anton Aurel”.

De altfel, Sala Sporturilor din Medgidia a găzduit și Finala Campionatului Național din 1982, la care a participat și medgidianul Anton Aurel. Prin performanțele obținute, sportivul a dus gloria sportivă acestui domeniu de legendă. Alături de acesta s-au mai remarcat Calu Mustafa – Triplu Campion Național 1982, 1983 și 1984, selecționat în lotul național pentru Jocurile Olimpice de Vară din 1984 la Los Angeles, împreună cu Rudel Obreja, Bărbat Vasile și Drogeanu Petre – ambii dublu campioni național, Prică Avram și Agavriloaie Mihai – ambii campioni naționali în 1982

Pugiliștii Clubului Sportiv Medgidia, aflați sub tutela antrenorilor Calu Mustafa, Prica Avram, Mustafa Iusein și Nicu Aliman, vor lupta în această gală. În cadrul competiției va lupta și campioana CS Medgidia, Amalia Niță, care a cucerit anul acesta Cupa României, fiind neînvinsă până în acest moment.

În cadrul Memorialului “Anton Aurel” vor participa sportivi de la CSA Steaua București, CS Dinamo, CS Farul, Axiopolis CernavodĂ, CSM Danubiu Tulcea, CSM Târgoviște, Callatis Mangalia, CS Năvodari.

La sfârșitul galei de box, sportivii secției de KickBoxing din cadrul CS Medgidia, pregătiți de antrenorul Iusein Tanior vor susține trei meciuri demonstrative la categoriile de vârstă cuprinse între 8 și 22 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.