Calendar CSM Constanța
Calendar CSM Constanța
Sportivii din cadrul CSM Constanța luptă pentru medalii în competițiile naționale de șah și judo, iar echipele de baschet, volei, handbal și rugby continuă cursa pentru podiumurile naționale sau clasări cât mai bune în ligile de seniori și juniori. 
Baschet seniori:

Baschetbaliștii au revinit în Sala Sporturilor din Constanța pentru un nou meci din Grupa 1-10 a Ligii Naționale. După două deplasări dificile, băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian au jucat în fața propriilor suporteri, contra rapidiștilor și au repetat succesul din sferturile de finală ale Cupei României cu o victorie la un punct, 79-78, Miercuri, 29 Martie, de la ora 20.00!

După meciul de acasă, cu Rapid, echipa merge în fief-ul campioanei, U-BT Cluj-Napoca, pentru un nou joc dificil în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. Corpodean & comp vor să ofere un baschet de calitate și să facă spectacol în Polivalenta clujeană. Sâmbătă, 1 Aprilie, de la ora 18.00!

Baschet senioare:

CSM Constanța începe seria meciurilor cu FCC Baschet UAV Arad, din semifinalele Play-Off-ului Ligii Naționale de Baschet Feminin! Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch au avantajul terenului propriu, după ce au încheiat sezonul regulat o poziție mai sus decât adversarele lor, și vor juca primul meci acasă, duminică, 2 Aprilie, de la ora 18.00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

CSM Constanța - baschet
CSM Constanța – baschet
Baschet juniori:

Lideri neînvinși în Grupa a 2-a a Campionatului Național, baschetbaliștii U18 CSM Constanța primesc vizita celor de la ACS Stomart Praxis Iași și nu iau în calcul decât victoria! Echipa antrenată de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt a câștigat toate cele 6 meciuri disputate în faza a doua a competiției. Al 7-lea se joacă Duminică, 2 Aprilie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor.

Juniorii U17 CSM Constanța intră în competiție în faza a doua a Campionatului Național și sunt gazdele primului turneu din Grupa a 4-a, la Complexul Sportiv Tomis din Strada Flămânda. Băieții noștri vor juca, pe 31 Martie, de la ora 18.00, cu CSU ASE București, și pe 1 Aprilie, cu CSȘ Bacău. Din grupă mai fac parte, CN Aurel Vlaicu 1 Bucuresti, CSȘ Brașovia Brașov și U-BT Cluj-Napoca.

Și juniorii U13 CSM Constanța vor fi gazde pentru turneul Grupei a 6-a a Campionatului Național, faza a doua a competiției. La Complexul Sportiv Tomis din Strada Flămânda, baschetbaliștii noștri vor juca Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 11.00, cu Șoimii Albi București, iar, de la ora 20.00, cu ACS Petras Piatra Neamț. Din grupă mai fac parte CSȘ Unirea Iași, CSM Galați și ACS Stars Iași.

Volei seniori:

Voleibaliștii CSM Constanța luptă în sferturile de finală ale Play-Off-ului Diviziei A1, la primul sezon după promovare. După ce a cedat în primul meci jucat contra Stelei, la București, echipa antrenată de Răzvan Parpală intră pe parchetul de la Sala Sporturilor cu gândul la victorie și tranșarea calificării în decisivul din Capitală! Meciul 2 CSM Constanța – CSA Steaua București se joacă Miercuri, 29 Martie, de la ora 17.00.

Volei cadete:

Cadetele CSM Constanța participă, în weekend, la turneul semifinal al Campionatului Național. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu vor evolua în Seria A, cu CSȘ5 București, LPS Cluj și CS Dinamo București. Prima echipă este gazda turneului de la București, din 31 Martie – 2 Aprilie.

Mini-Volei feminin:

Cele mai mici voleibaliste ale clubului nostru evoluează, în weekend, la turneu semifinal al Campionatului Național de mini-volei. CSM Constanța face parte din Seria B, alături de CSȘ Chitila, Dinamo București și ACS Lifegames București. Turneul va avea loc, între 31 Martie și 2 Aprilie, la Chitila.

Handbal seniori:

Aflați în cursă pentru medaliile de argint, handbaliștii noștri merg la Buzău să își apere locul 2 în Liga Zimbrilor. Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu are doar varianta victoriei în Sala Romeo Iamandi. AHC Buzău 2012 – CSM Constanța se joacă Sâmbătă, 1 Aprilie, de la ora 15.45, și va fi transmis în direct de ProArena.

Handbal tineret:

CSM Constanța DivA joacă un nou meci în turneul Play-Off Tineret al ligii secunde. Băieții antrenați de Enis Murtaza vor evolua în deplasare, cu CSA Steaua DivA, în Sala Rapid din București. Duminică, 2 Aprilie, de la ora 11.00.

Handbal - CSM Constanța
Handbal – CSM Constanța
Șah:
Șahiștii legitimați la CSM Constanța participă, în prima jumătate a lunii Aprilie, la Campionatul Național de Juniori. Competiția va avea la Eforie Nord. Grupele de vârstă pentru Open și Junioare sunt între 8 și 20 de ani. Medaliații la șah clasic, rapid și blitz vor beneficia de gratuitate la Grand Prix România – ediția 2023, conform probei la care obțin clasări pe podium. Întrecerile vor avea loc zilnic, începând cu ora 9.00, între 2 și 14 Aprilie.
Campionatul Județean de Șah al Constanței - CSM Constanța
Campionatul Județean de Șah al Constanței – CSM Constanța
Rugby juniori:

Rugbiștii CSM Constanța joacă, la sfârșitul acestei săptămâni, în cuplaj, pe stadionul Callatis Mangalia. Echipa U18 va evolua, în etapa a 8-a a Campionatului Național, contra liderului clasamentului, CSȘ Bârlad. Duminică, 2 Aprilie, de la ora 11.00.

Cuplajul continuă, de la ora 14.00, cu derby-ul etapei a 6-a a Campionatului Național U20. CSM Constanța poate trece pe primul loc cu o victorie contra liderului CNAV CS Dinamo, de care o separă un singur punct în acest moment.

Judo:

Emoții vor fi la sfârșitul acestei săptămâni și pentru sportivii secției de judo CSM Constanța. Juniorii noștri vor participa pe 1 și 2 Aprilie la Campionatul Național U16, în Sala Transilvania din Sibiu.

CSM Constanța - Judo
CSM Constanța – Judo

Foto: Facebook CSM Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.