Simona Halep
Simona Halep
Tenismena constănțeancă Simona Halep trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei sale. Aceasta a fost depistată pozitiv pentru dopaj și încearcă să-și dovedească nevinovăția. Șeful WTA, Steve Simon, a precizat că are încredere în sportivă.

Simona Halep a fost depistată pozitiv pentru substanța Roxadustat, la un test efectuat la US Open. Aceasta a fost suspendată provizoriu, din circuitul mondial, de către Comisia de Integritate a Tenisului.

Încă din momentul șocantului anunț, tenismena încearcă să își dovedească nevinovăția.

„Nu este vorba de titluri sau bani. Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cred că ea nu a luat nimic intenționat

Într-un interviu acordat de curând, șeful WTA, Steve Simon, a fost întrebat despre cazul de dopaj al Simonei Halep. Acesta a declarat că are încredere în dubla campioană de Grand Slam din România, dar că se bazează și pe sistemul anti-doping din tenis.

„Cred că ea nu a luat nimic intenționat. În același timp, cred sincer în programul nostru anti-doping și îl consider bun. Eu le susțin pe toate jucătoarele noastre, inclusiv pe Simona. Sunt sigur că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală. Iar noi vom lua decizia corespunzătoare. Chiar o compătimesc pe Simona, am multă simpatie pentru ea, pentru că nu am niciun dubiu în privința onestității ei”, a declarat Steve Simon, citat de AP News.

Sursa: www.eurosport.ro

Citește și:

Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a nu fi suspendată suplimentar

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.