Simona Halep
Simona Halep
În timp ce primul Grand Slam al anului, Australian Open, este în plină desfășurare, sportiva constănțeană Simona Halep se află într-o vacanță exotică în Dubai, potrivit Ziare.com.

Tenismena și-a surprins fanii cu fotografii de pe terenul de tenis, dar și de pe plajă.

Recent au apărut detalii și despre echipa pe care o are în Dubai, Simona fotografiindu-se alături de colaboratorii săi, respectiv preparatorul său fizic, Fabien Cosmao, de la Academia Mouratoglou, sparring partenerul Vasile Antonescu și Mihai Pal, de la clinica Kineticsport & Medicine.

Prezența lui Fabien Cosmao arată că relația profesională a Simonei cu Patrick Mouratoglou continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de acesta. Totodată, Mouratoglou se află în Australia, alături de Holger Rune, danezul pe care îl antrenează acum.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cosmao a avut colaborări cu nume mari din lumea tenisului feminin. El a lucrat în primul rând cu Serena Williams, în perioada în care aceasta era antrenată de Mouratoglou, dar și cu Bianca Andreescu, în perioada de vârf a acesteia, pe care a ajutat-o să câștige US Open în 2019.

Sursa: www.ziare.com

Foto: Instagram

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.