Farul Constanța
Farul Constanța
Adrian Mazilu, fotbalistul de doar 17 ani de la Farul Constanța poate pleca chiar în această vară de la formația constănțeană.

Cu 12 apariții și cinci goluri la primul său sezon pe prima scenă a fotbalului românesc, Adrian Mazilu este unul dintre tinerii de perspectivă ai România.

Fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi a atras deja atenția câtorva cluburi din afara României, conform declarațiilor lui Ciprian Marica.

În prezent acționar la Farul Constanța, Ciprian Marica a precizat că sunt șanse ca fotbalistul cotat la 100 de mii de euro să părăsească gruparea constănțeană chiar din această vară.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sincer, da. Sunt discuții cu anumiți jucători, lucru pe care nu-l neglijăm, pentru că din asta trăim. Farul a trebuit să vândă ca să supraviețuiască.

Ne-am dori și noi să putem să îl ținem, să avem răbdare și să speculăm la maxim transferul lui, care sigur va veni.

N-aș minți să spun că luăm în calcul să îl dăm în vară, pentru că ne dorim să facem și performanță în egală măsură.

Academia produce. Sunt alți jucători care așteaptă deja să îi ia locul.” – a declarat acesta, conform Fanatik.

Mai mult decât atât, fostul internațional român a subliniat că Farul trebuie să aibă răbdare cu tânărul fotbalist.

„Însă, să fim sinceri, am mai văzut în Liga 1 jucători care au sclipit, care au fost în formă și pe care toată lumea paria. Și uite că atunci când au făcut pasul la o echipă din afară, nu au reușit.

Am realizat și noi că trebuie să îl pregătești mental în egală măsură, nu doar fizic și tactic.

Puștiul are încredere în el și are tot sprijinul. Are personalitate și tupeu. Acolo nu e de lucrat. La Pitu a fost cazul și ne povestea Hagi că a fost nevoie să lucreze cu el. Din punctul ăsta de vedere, la Mazilu n-au fost discuții. Singura speță se pune în momentul în care nu îl mai ai pe Gică Hagi să te încurajeze, să te motiveze. să își ofere încredere și trebuie să o găsești în interiorul tău.” , a precizat Marica, potrivit Hotnews.ro.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.