Simona Halep
Simona Halep
Singurii avocați români de la „Sport Resolutions”, tribunalul londonez unde va fi audiată Simona Halep, confirmă că tenismena din Constanța nu a folosit substanțe mascante.

Cele două medicamente luate zilnic de sportivă: „Euthyrox”, pentru glanda tiroidă și un anticoncepțional, nu pot forma o reacție, prin care Simona Halep să fi intenționat ascunderea presupusului doping cu „Roxadustat”.

Pe lângă substanța Roxadustat, ar exista și alte substanțe diuretice

„Ele nu sunt substanțe mascante. Diureticele sunt de obicei substanțe mascante dar acestea ar fi ieșit în analize și ITIA (n.r. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului), autoritatea de management care a făcut prima fază a procedurii, ar fi făcut publice sau ar reieși din documentele depuse , pe lângă substanța Roxadustat, ar exista și alte substanțe diuretice”, a declarat Paul Ciucur, unul dintre cei doi avocați români aleși  arbitri de Sport Resolutions, tribunalul independent londonez care o va audia pe Halep.

Faza de investigație în cazul Simonei Halep a luat sfârșit, iar fostul lider mondial are la dispoziție 20 de zile pentru a-și decide următorul pas.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, cei doi avocați români ai tribunalului independent Sport Resolutions, unde va fi audiată Simona Halep, au explicat că sportiva poate invoca sabotajul sau contaminarea mâncării.

Sursa: www.prosport.ro

Citește și:

Ce trebuie să facă Simona Halep pentru a nu fi suspendată suplimentar

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.