Messi calcă pe tricoul echipei Mexic
Messi calcă pe tricoul echipei Mexic
Sâmbătă seara, în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal 2022, echipa Argentinei a învins Mexic cu scorul de 2 – 0. Messi a fost amenințat de Canelo Alvarez, unul dintre cei mai mari boxeri din Mexic, deoarece ar fi călcat în picioare tricoul echipei Mexic.

Messi a marcat, în cadrul meciului menționat anterior, primul gol pentru echipă.

Bucuria din vestiar a argentinienilor, de după meci, a ofensat multiplul campionul mondial la box, Canelo Alvarez care a scris un mesaj dur la adresa lui Messi pe Twitter.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„L-ați văzut pe Messi ștergând pe jos cu tricoul și steagul nostru? Bine ar face să se roage la Dumnezeu să nu îl găsesc. Așa cum eu respect Argentina, și el trebuie să respecte Mexicul! Nu vorbesc despre întreaga țară, ci doar despre acest gest de rahat pe care l-a făcut Messi”, a scris acesta.

 Mai mulți fani mexicani ar fi sărit în apărarea lui fotbalistului argentinian: „Messi a vrut să își scoată ghetele și accidental a atins tricoul. E scos din context”, a scris unul dintre suporteri, însă și fanii argentinieni au sărit în apărarea lui Messi.

În urma eșecului suferit în meciul cu Argentina, Mexic a rămas pe ultimul loc în grupa C, cu un singur punct în două meciuri, însă păstrează șanse pentru calificarea în optimi.

Sursa: www.sport.ro

Foto/Video: Twitter ; Twitter

Citește și:

Cupa Mondială 2022: Anunțul lui Lionel Messi după eșecul Argentinei cu Arabia Saudită

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.