Echipa de volei a Clubului Sportiv Medgidia scrie istorie. Fetele antrenate de Florin Voinea au promovat în Divizia A1, după un parcurs impecabil în Campionatul Național.

În perioada 5-7 aprilie s-au disputat cele două turnee de promovare în Divizia A1 la volei feminin. La capătul celor trei zile de competiție se știu numele celor patru echipe care din sezonul 2019-2020 vor evolua în primul eșalon voleibalistic românesc.

CS Medgidia, CS Rapid București, CSM Târgu Mureș și FC Argeș și-au asigurat participarea în noul sezon al Diviziei A1 la volei feminin.

Cu victoria de astăzi, încheiată cu scorul de 3-0 în fața echipei CSO 2005 Voluntari, voleibalistele CS Medgidia, antrenate de Florin Voinea, au reușit performanța să câștige toate partidele din sezonul 2018-2019 al Divizei A2 Est, fără să piardă niciun set.

În doar doi ani, Clubul Sportiv Medgidia reușește să cucerească jumătate de țară și o face cu profesionalism și dăruire.

Bianca Ioana Cojocaru, Nicoleta Cojocaru, Andreea Ordeanu, Mihaela Albu, Vanesa Deșliu, Elena Albu, Mădălina Iacobiță, Cosmina Marinescu, Denisa Dumitru, Doina Natalia Cojocaru, Dobriceanu Loredana Stefania și Natalia Preda sunt campioanele Medgidiei.

“Felicitări domnilor antrenori, Gheorghe Iordache și Lenuta Iordache, care au pus temelia în junioratul multor fete din lotul nostru, inclusiv din cel al echipei CS Rapid București care a promovat în prima ligă națională de pe locul secund, Andra Cojocaru care face parte din lotul național”, transmite conducerea CS Medgidia pe pagina oficiala de Facebook.

“Sunt rare performantele din istoria voleiului feminin românesc, la nivelul esaloanelor 1 si 2, când o echipă să termine o ediție de campionat fără să piardă vreun set. Medgidia intră în istorie si prin această performanță! Felicitări, fete frumoase! Felicitări, VOINICULE! Felicitări, NICOLETA! Felicitari tuturor celor care s-au implicat in obtinerea acestei performanțe! Suntem mandri de voi!
Un gand bun pentru cei care au contribuit la reînființarea acestui club sportiv si care au susținut financiar eforturile sportivilor. Rezultatele obtinute de sportivii clubului sunt remarcabile pentru scurtă perioadă care a trecut de la înființare. Si încă nu ati vazut totul!”, transmite într-un mesaj pe Facebook, Valentin Petricală, fost profesor de educație fizică și sport, cel care s-a implicat activ în demersurile de înființare a Clubului Sportiv Medgidia, acum 39 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.