Poliția
Poliția
Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție A2 BucureștiConstanța au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, scrie Agerpres.ro.

Astfel, oamenii legii au aplicat opt sancțiuni contravenționale, conform OUG nr. 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, informează IGPR.

Dintre aceste sancțiuni, două au fost aplicate pentru circulație pe banda de urgență, două pentru conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului, una pentru mers cu spatele, una pentru oprire pe banda de urgență și alte două pentru alte abateri.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut opt permise de conducere, dintre care două pentru alcool, două pentru circulaţie de banda de urgenţă, trei pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi unul pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Au fost constatate și patru infracțiuni, dintre care trei pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și una pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: www.agerpres.ro

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.