Calificare The Future Dance Studio - competiție Portualia
Calificare The Future Dance Studio - competiție Portualia
Trupa The Future Dance Studio, formată din cursanți din Crucea și Mihail Kogălniceanu, vor reprezenta România, la finalul lunii iunie 2023, în Finala DWC 2023 care se va desfășura în Portugalia. În week-end, trupa de dans a participat la Dance World Cup Romanian Qualifier 2023.

Membrii trupei de dans, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, au participat cu patru coregrafii la Dance World Cup Romanian Qualifier 2023, eveniment desfășurat în Capitală, în week-endul ce a trecut.

Copiii, pregătiți de coregraful Buglea Anamaria, s-au calificat în finala care va avea loc în  Portugalia, între 30 iunie și 8 iulie 2023, cu trei din cele patru dansuri înscrise în concurs.

Copiii care vor duce numele comunelor lor natale pe scena din Portugalia sunt următorii: Bora Cristina, Dascălu Gabriela, Scupra Sofia, Scupra Maria, Dorneanu Elișa, Marcu Alexandra, Zanet Andrada, Dragomir Andreea, Enache Carla, Marin Denisa, Leahu Georgiana, Cristea Denisa, Stoica Antonia, Grigoraș Sandra, Chiriță Melania, Varga Alexandra, Cucoș Lavinia, Onu Gabriela, Căniliuc Alexandra și Drăgan Georgiana.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mândrii de realizările lor sunt și primarii comunelor Mihail Kogălniceanu, Ancuța Daniela Belu, și Crucea, Tudorache Iulian care îi spirjină pe copii în parcursul lor artistic. Nu în ultimul rând, părinții sunt alături de ei în deplasările pe care le au la concursurile din țară.

Citește și:

Premii numeroase pentru copiii din Crucea, Mihail Kogălniceanu și Pantelimon obținute la Black Sea Dance Star 15

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.