200 de localnici din comuna Cuza Vodă au rămas în această seară fără energie electrică după ce un consătean, angajat al societății de distribuție a energiei electrice, deranjat de muzica care răsuna din gospodăria unui vecin a întrerupt alimentarea de la transformatorul situat pe strada Vișinului. 

Situația ne-a fost semnalată de mai mulți cetățeni ai comunei care au rămas în beznă încă de la ora 19.00.

Solomon Dan, localnicul care a luat decizia de a întrerupe furnizarea energiei electrice de bunăvoie este, întâmplător, și consilier local.

După ce localnicii au semnalat la societatea de furnizare a energiei electrice situația, echipele operative s-au deplasat în teren pentru a repune în funcțiune instalația.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ulterior, după plecarea acestora, localnicul a abuzat din nou de calitatea pe care o deține, dar și de cunoștințele în domeniu pe care le are, și a întrerupt din nou energia electrică din incinta transformatorului de pe strada Vișinului.

În prezent, cele 200 de familii care nu au energie electrică s-au adunat în fața curții localnicului care a creat această situație pentru a-și face dreptate.

Se pare că acesta s-a baricadat în propria gospodărie și nu dă semne de cooperare.

Vom reveni.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

2 COMENTARII

  1. bine le-a facut,cand au nunta dau muzica de se aude in tot satu,chiar si dupa ora 22.ar trebui si primaru sa ia masuri da pierde votanti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.