Alina si Loredana
Alina si Loredana
Au trecut 40 de zile de la moartea Alinei Ciobanu, tânăra care a fost ucisă, fără milă, de Loredana, prietena sa din copilărie. Între timp, apar amănunte tulburătoare despre viața Loredanei: motivul care a înpins-o la crimă a fost invidia față detraiul cuminte pe care îl ducea Alina.

Mătușa Alinei, cea care avea grijă de fată, având custodia ei, este cea care a înaintat această ipoteză ca factor determinant al uciderii fetei. Femeia a povestit, pentru ziarul Vremea Nouă, că Loredana chiar ar fi vrut să aducă la Vaslui, acasă la mama ei, trupul Alinei.

“Era ceartă mare între ele, că Loredana avea un prieten, iar mamă-sa nu-l accepta. Mereu îi spunea că Alina învață, că e cuminte, avea un prieten, nu o sută. Alina s-a plâns la sora ei mai mare, i-a spus că nu se înțelege cu Loredana, iar sora ei a sunat-o pe mama Loredanei și i-a spus „Uite ce îi face Alinei, își bate joc de ea, vrea să o dea la golani”, dar ea i-a răspuns „Ei, lasă, Izabela, că ele se ceartă și se împacă”.

Ea putea să spună atunci „Măi, fată, tu ai luat copila asta la Constanța, nu-ți bate joc de ea, sunteți de aici din sat”. Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest, „Să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă… Incredibil!”

Citește și:

(VIDEO) Sergiu, iubitul Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, îi transmite un mesaj de dincolo de moarte: „Te iubesc, iubirea mea!”

(FOTO) Altar de lacrimi și lumânări în locul în care a fost găsită Alina: “Îngerii să te vegheze, drum lin către Cer, scumpa noastră!”

Familia Alinei, tânăra ucisă la Mangalia, vrea să afle ce s-a întâmplat cu cardul adolescentei: „Vom folosi banii la praznice”

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.