5 sfaturi pentru alegerea genții potrivite outfit-ului tău
5 sfaturi pentru alegerea genții potrivite outfit-ului tău
Gențile sunt niște accesorii care pe lângă utilitate au capacitatea de a completa și a finisa o ținută. Cu siguranță doamnele au colecții mari de genți și folosesc fiecare model în funcție de necesitate și de context. Însă pentru alegerea genții potrivite este nevoie să ții cont de câteva sfaturi.

Asigură-te că este confortabil de transportat

Da, o geantă de mână, la fel ca și hainele tale trebuie să aibă un nivel de confort de care să fii mulțumit. În mod sigur vei observa la o geantă cât de confortabil stă pe umărul tău, fără să alunece. Așa că dacă încerci o geantă de mână și observi că îți împinge brațul într-un mod inconfortabil sau alunecă prea ușor de pe umăr, nu o alege. Poate îți va plăcea aspectul unei genți, dar dacă nu are confortul potrivit pentru a o transporta atunci va începe să te deranjeze destul de repede.

Asigură-te că nu este prea grea

Gențile din piele sunt printre cele mai calitative, asta și pentru că dacă s-ar zgâria pot fi îmbunătățite, spre deosebire de toate gențile din imitație de piele. Aceasta înseamnă că investiția va dura mult mai mult, deoarece la fel ca o pereche bună de pantofi din piele, îți poți lustrui geanta din piele. Însă, unele genți din piele pot fi foarte grele când sunt goale, ceea ce înseamnă că, de îndată ce mai adaugi obiecte în ea va deveni foarte grea și dificil de transportat. Și nu este bine nici pentru spatele tău sau pentru starea de spirit. Așa că înainte să îți cumperi o geantă testeaz-o și observă cât de grea este. Uneori, acel detaliu de metal suplimentar poate îngreuna o geantă – arată grozav, dar este greu de purtat.

Asigură-te ca are o compartimentare care te ajută

Este doar un spațiu în interior sau are niște buzunare? Dacă are buzunare, ce fel și câte?

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Există persoane care preferă un buzunar despărțitor central sau care vor doar un buzunar în care pot pune un pix sau două, o cârpă de curățat ochelari și alte piese mici. Alte persoane își doresc un buzunar în exterior care se închide cu fermoar în care își pot introduce cheile de la mașină. În funcție de preferințele tale, alege cea mai bună variantă de geantă de la https://epantofi.ro/c/genti/borsete.

Alege în funcție de design

Bineînțeles că designul este primul motiv pentru care te îndrepți către un anumit model de geantă. Trebuie să iubești geanta din punct de vedere estetic ca să o alegi. Culoarea este un criteriu important. O geantă de mână poate fi destul de simplă în design, dar dacă este într-o culoare fabuloasă atunci culoarea este eroul. Dacă alegi o geantă de mână neagră, atunci aceasta trebuie să aibă câteva detalii de design suplimentare pentru a o face mai plăcută din punct de vedere estetic. Verifică modelele de la https://epantofi.ro/c/femei.

Alege un model versatil

Pot exista genți pentru scopuri specifice, cum ar fi o geantă de seară, dar pentru geanta ta de zi cu zi, dacă ai tendința de a purta doar o geantă oriunde, în fiecare zi, aceasta trebuie să fie versatilă. Trebuie să aibă un design potrivit pentru a se raporta la ținuta ta de lucru. Trebuie să fie suficient de moale pentru a se raporta la ținutele tale casual. Trebuie să se potrivească cu paleta ta de culori pentru a nu intra în conflict cu ținuta ta. Geanta este un must have absolut! Află despre cele mai la modă accesorii de modă din acest sezon.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.