SPIT Constanța - Bulevardul Tomis 112
SPIT Constanța - Bulevardul Tomis 112
În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, referitoare la participarea cetățenilor și a asociațiilor legal constituite la procesul de elaborare a actelor normative, Primăria Municipiului Constanţa şi Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local aduc la cunoştinţă publicarea în data de 08.11.2022 a Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2023.

Proiectul poate fi consultat:

  • pe site-ul Primăriei Municipiului Constanţa primaria-constanta.ro la secțiunea „Transparență decizională” şi la sediul acesteia situat pe Bd. Tomis nr. 51;
  • pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local spit-ct.ro la secțiunea „Transparență decizională” sau la sediile acestuia, situate pe bd. Tomis nr. 112, str. Ștefan cel Mare nr. 36-40 – Centrul Comercial Tomis Mall, etaj 3, str. Sg. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Soveja nr. 104, bl. 44, parter, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C – City Park Mall, bd. Tomis nr. 391 – Centrul Comercial TOM (Carrefour).

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotărâre supus consultării publice se pot trimite până la data de 21.11.2022 inclusiv Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa prin următoarele modalități:

  • prin e-mail, la adresa sj@spit-ct.ro;
  • prin poştă, la adresa din municipiul Constanța, bd. Tomis nr. 112;
  • prin fax, la numărul 0241/488.559.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri referitoare la proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2023‟.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0241/488.561, persoană de contact Roxana – Gabriela Stan.

IMPORTANT!

Forma propusă a impozitului pe clădiri și pe teren poate suferi modificări în perioada de consultare publică ca urmare a intervenției Parlamentului României în procesul de aprobare prin lege a Ordonanței Guvernului nr. 16/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative și alte măsuri financiar-fiscale.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.