Preotul Jean Ion, de la Parohia Sf. Ierarh Vasile cel Mare din Constanța a postat, în urmă cu câteva minute, un mesaj de adio pentru Diana Florentina Popescu, de 27 de ani, absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius, ce se lupta, de doi ani, cu o boală nemiloasă.

“În această dimineață, Diana a părăsit această lume spre a se întâlni cu îngerii!Vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit-o pe Diana în ultimele luni, financiar ori cu o rugăciune și Vă rog pe mai departe să o pomeniți la adormiți, făcându-i trecerea din această viață la veșnicie mai lină și mult mai ușoară!

Dumnezeu sa te ierte, Diana, să te așeze alături de Sfinții Săi iar pe noi toți să ne întărească! Sincere condoleanțe , părinților îndurerați, familiei, colegilor și tuturor celor care ați cunoscut-o! Trupul neînsuflețit se află in Turcia, urmând ca la început săptămânii viitoare sa ajungă in țara!

Pentru cei care doriți să îi aduceți un ultim omagiu, vă voi anunta unde va fi depusă și cand va avea loc înmormântarea!

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dumnezeu sa o odihnească în pace!”

Sursa: https://www.facebook.com/ion.jean.1

Diana aflat că are cancer în anul 2016, când era studentă în anul III: sarcom de parti moi la coapsa dreapta si metastaze pulmonare. A urmat un tratament la un spital din Turcia, părea că totul revine pe un făgaș normal, însă boala a recidivat.

 

 

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.