Accident
Accident
În data de 22 martie a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat al SC ARPROEX SRL, cu sediul în municipiul Constanța.

Inspectorii de la ITM Constanța au fost sesizați de faptul că în data de 22 martie 2022, la ora 11.30, un bărbat, angajat ca muncitor necalificat, s-a accidentat.

Muncitorul a fost accidentat la nivelul piciorului de o placa a gardului, căzută accidental. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC Arproex SRL în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiză dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

SC Arproex SRL este o firmă cu sediul în municipiul Constanța, înființată în 2008, ce activează în domeniul activităților de inginerie și consultare tehnică legate de acestea.

Arproex SRL oferă servicii de construcții civileconstrucții industriale și servicii de proiectare pentru case și firme.

Cifra de afaceri a firmei Arproex SRL a fost de 10.400.406 RON în anul 2020, cu un profit de 1.254.433 RON, după 14 ani ani de activitate, potrivit termene.ro.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 20%.

Arproex Srl a raportat un număr de 61 angajați în anul 2020.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!