Tren deraiat
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a remis un comunicat de presă, în care arată că, în această dimineață, în jurul orei 04.00, la intrare în stația Roșiori Nord, două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat și unul s-a răsturnat.

Trenul era încărcat cu autoturisme si avea ca stație de destinație Portul Constanța.

În prezent, traficul de călători se desfășoară pe celelalte linii din stație, măsură care va fi menținută până la repunerea pe șină a vagoanelor de marfa deraiate.

Personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova va asigura tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă, astfel încât operațiunile de repunere pe șină a vagoanelor deraiate să se desfășoare în condiții de siguranță și să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER, printr-o comisie de specialiști, va ancheta acest incident.

CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar depune toate eforturile pentru restabilirea circulației în cel mai scurt timp și în condiții normale, pe raza stației Roșiori Nord.

Sursa foto: Captură video.

Citește și:

(VIDEO) Accident feroviar grav: Mai multe persoane au fost rănite. A fost activat planul roșu de intervenție

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.