Sigiliu ISU
Sigiliu ISU
În acest weekend, inspectorii de prevenire au desfășurat acțiuni de control inopinante la operatorii economici din municipiul București și județele Iași și Cluj.

Acțiunile au fost coordonate de la nivel central, de către IGSU și s-au desfășurat prin dispoziția secretarului de stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.

Misiunile au vizat obiective cu aglomerări de persoane, iar scopul principal a fost acela de a se respecta numărul maxim de utilizatori și accesibilitatea căilor de exacuare.

În activitate, a fost implicat personalul de specialitate din alte 15 județe limitrofe. Au fost controlate 40 de obiective.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În urma acestor acțiuni, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu, prin depășirea numărului maxim de utilizatori, la patru dintre obiectivele verificate, trei din municipiul Iași și unul din municipiul București, a fost aplicată amenda în valoare de 100.000 de lei, ca sancțiune principală și sancțiunea complementară.

Sigiliu ISU
Sigiliu ISU

Sancțiunea complementară a constat în oprirea funcționării pentru o perioadă de 60 de zile.

Aceste acțiuni vor continua, deoarece siguranța celor care aleg să își petreacă timpul în aceste locații este primordială. De asemenea, acțiunile respective au un caracter permanent.

De la începutul acestui an, inspectorii de prevenire au derulat, la nivel național 2.851 de controale la obiective din categoriile: cluburi, baruri, discoteci, unități de alimentație publică. În urma acestora, au fost aplicate 11.045 sancțiuni contravenționale, în cuantul de 5,1 milioane lei.

Sigiliu ISU
Sigiliu ISU

Citește și:

ANPC inițiază strategia de pregătire a operatorilor economici, prin control de fond voluntar. Care este procedura aplicată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.