Agenţia Naţională Antidrog
Agenţia Naţională Antidrog
Federația Neguvernamentală Antidrog și CIADO România privesc cu îngrijorare discuțiile din mediile Ministerul Afacerilor Interne privind posibilitatea trecerii Agenției Naționale Antidrog ca și serviciu în cadrul IGPR.

Președintele Federației Neguvernamentale Antidrog, Gigel Lazăr, a postat un mesaj de îngrijorare cu privire la posibilitatea ca Agenția Națională Antidrog să treacă în subordinea Inspectoratului General al Poliției Române:

„Guvernul Emil Boc a mai făcut această mișcare total neinspirată în perioada când creștea virtiginos consumul de droguri (etnobotanicele) lucru dovedit fatidic sistemului, fapt pentru care ANA a fost readusă după 2 ani în cadrul Ministerului, dar din păcate ținută subfinantata.

Nu înțelegem logică actualei conduceri a MAI prin care reduce atribuțiile Agenției, dând campaniile de prevenire pe Litoral, festivaluri către IGPR când conform legii coorodonatorul de politici este Agenția. IGPR neavând structura de prevenire specializată în prevenirea consumului de droguri, alternative la consum și logic nici resura umană, fianciara, logistică suficientă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Solicităm premierului Nicolae Ionel Ciucă, ministrului afacerilor interne dl. Lucian Bode să nu repete greșelile din trecut ale Guvernului.

Să treacă Agenția Națională Antidrog în subordinea fie a Guvernului României prin SGG fie în subordinea Parlamentului. Tratamentele să treacă de drept la Ministerul Sănătății. Să se adopte de Guvern de urgență Programul de Interes Național ce „zace” prin sertarele MAI de peste 2 luni”, a transmis printr-un mesaj postat pe Facebook.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.