Casa ON
Casa ON
Casa ON, o vilă situată pe strada M5 din Mamaia Nord este scoasă la vânzare pe site-ul de imobiliare Storia.ro.

Pensiunea situată în zona Hanul cu Pește și în apropiere de plaja Kazeboo, este scoasă la vânzare pentru suma de 1.290.000 euro, metrul pătrat fiind de 1.985 de euro.

În cadrul anunțului se precizează că există și varianta de închiriere a Casei ON pentru prețul de 120.000 de euro/an sau poate fi oferită la schimb cu diverse imobile din București sau Constanța.

Suprafața imobilului este de 650 de metri pătați, iar suprafața terenului aferent acestuia este de 557 de metri pătrați.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Corpul principal de clădire are un regim de înălțime de D+P+2E. Demisolul are o suprafață de 50 de metri pătrați, iar acolo este amplasată centrala termică și spațiul tehnic necesar pentru asigurarea confortului termic.

La parter este situată recepția, cu o suprafață de 50 de metri pătrați. Parterul dispune și de lobby, precum și de patru camere spațioase, fiecare cu baie proprie. Bucătăria, dedicată restaurantului, are o suprafață de 50 de metri pătrați și este complet utilată.

Primul etaj și cel de al doilea etaj dispun fiecare de câte opt camere. Totodată, proprietatea are și un restaurant de 180 de metri pătrați, ce dispune și de o terasă cu 90 de locuri.

Sursa: www.storia.ro

Foto: Facebook Casa On

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

(FOTO) Un hotel din Mamaia, de pe malul lacului Siutghiol, scos la vânzare pentru 2,5 MILIOANE de euro! Cine este proprietarul

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.