SMURD
SMURD
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină în localitatea Piatra, după ce doi bărbat au intrat într-un bazin de decantare și nu au mai ieșit. Inițial ar fi intrat unul dintre ei și când acesta a văzut că nu a mai ieșit colegul lui, a intrat după el. Cei doi erau zilieri.

La fața locului intervin salvatorii cu două echipaje SMURD C și SMURD B2 Midia și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Persoanele au fost extrase de cetățeni și ambele sunt inconștiente.

UPDATE:

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța transmit că cele două persoane sunt în stop și salvatorii efectuează protocolul de resuscitare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Din primele informații, cele două persoane s-au intoxicat.

UPDATE:

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, medicul Claudia Tatarici a anunțat că unul dintre cei doi pacienți a fost declarat decedat, iar celălalt încă este resuscitat.

UPDATE:

Echipajele de salvare au declarat și al doilea deces. Cei doi aveau vârste de 23 de ani, respectiv 27 de ani.

UPDATE:
Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre incident:

„Astăzi, în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, 2 persoane ar fi săpat o groapă și ar fi intrat în aceasta, fiind inconștienți.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra.

Asupra celor 2 au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.

Din primele verificări a reieșit faptul că cei 2 ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, transmite IPJ Constanța

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.