Mașină de pompieri
Mașină de pompieri
Planul Roșu de intervenție a fost declanșat, seara trecută,  de către autorități. Zeci de persoane, copii, părinți și cadre medicale au fost evacuate, noaptea trecută, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara.

Fumul a fost observat după miezul nopții la primul etaj al clădirii. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție după ce incidentul a fost anunțat la 112.

Pompierii au stabiliit că fumul gros a fost provocat de un scurt circuit la echipamentele electrice. Pericolul a fost îndepărtat, iar clădirea a fost ventilată de ISU.

Potrivit autorităților, 42 de copii și 41 de adulți au fost evacuați. O mare parte dintre aceștia au fost transferați la alte unități medicale. Nu au fost persoane rănite în urma incidentului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La fața locului au intervenit numeroși pompieri, dar și polițiști și jandarmi, scrie Antena3.ro.

Potrivit ISU Timiș, la fața locului s-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări S42, două ambulanțe SMURD B, o ambulanță SMURD tip C, două autospeciale de transport personal și pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de pompieri Timișoara, doi ofiței și 20 de subofițeri

Foto: Ilustrativ (arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.