Pompieri
Pompieri
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină la Năvodari, pe strada Cabanei.
Incendiu Năvodari
Incendiu Năvodari

A fost semnalat fum dens într-un apartament iar la fața locului intervine Stația Midia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B, Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj Descarcerare, Autoscara și Detașamentul Palas cu autoscara.

Pompierii militari au evacuat 20 de persoane din care: 2 copii, 3 bărbați și 15 femei. Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Incendiu Năvodari
Incendiu Năvodari
Incendiu Năvodari
Incendiu Năvodari
UPDATE:

Echipajele s-au retras de la locul solicitării, acestea au asigurat masuri de prevenire și stingere a incendiilor. La adresă a fost și un echipaj de la firma de furnizare energie electrică care a constata faptul că o linie de alimentare cu tensiune din instalația electrică a blocului este defectă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

8 apartamente distruse în totalitate în urma incendiului din Năvodari, alte 8 afectate în proporție de 40%. TOATE locuințele de la etajul 4 afectate de apa provenită de la stingerea incendiului

(FOTO) Ei sunt eroii care au intervenit în incendiul de la blocul din Năvodari

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!