Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă a declarat magistraților din cadrul Judecătoriei Sectorului 2 că i-au dispărut 150.000 de lei din conturi, potrivit romaniatv.net.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a început executarea silită pentru alți 40.000 de lei. Senatoarea are poprire pe conturi, pentru că are o datorie de 30.000 de euro.

Reprezentanții ANAF susțin că aceste sume provin din amenzi luate în perioada pandemiei, dar și impozite datorate din activitatea de avocat.

Diana Șoșoacă vrea să înțeleagă modul de calcul al inspectorilor ANAF. Aceasta a cerut, la finalul lunii septembrie, să i se arate o listă cu toate debitele.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Solicită să i se pună în vedere intimatei – întrucât nu îi iese suma pe care au pus-o poprire pe conturi, având un titlu de 61.137 lei și unul de 3.233 lei, din 2014 și 2015, care sunt prescrise, a achitat aceste sume – să depună încă un exemplar al înscrisurilor depuse. Solicită să se depună și o listă cu toate debitele achitate de dânsa, având în vedere că debitele din 2014 și 2015 au fost achitate”, potrivit notelor din ședință.

Amenzile din timpul pandemiei nu mai sunt valabile

Senatoarea a mai demonstrat și că amenzile pe care le-a încasat în timpul pandemiei, pentru că nu a purtat masca de protecție în aer liber, nu mai sunt valabile datorită deciziei Curții Constituționale.

Sursa: www.romaniatv.net

Citește și:

Diana Șoșoacă acuză că s-ar fi încercat racolarea sa în MASONERIE: „Nu am făcut parte din niciun ordin masonic sau ocultă”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.