dr. Cătălin Grasa, manager Andrei Bogdan Zidaru, prof. dr. Mircea #Beuran,
dr. Cătălin Grasa, manager Andrei Bogdan Zidaru, prof. dr. Mircea #Beuran,
Andrei Bogdan Zidaru, manager în ultimii cinci ani la Spitalul Orășenesc Hârșova a confirmat pentru Ziarul Amprenta că de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, ocupă postul de manager interimar al Spitalului de Urgență Floreasca, cea mai mare unitate spitalicească din România. Acesta ne-a declarat cum a ajuns să ocupe această funcție.

Acesta a ocupat postul de manager al Spitalului din Hârșova până în luna iunie a acestui an când și-a înaintat demisia din funcție.

Începusem al doilea mandat de manager la Hârșova însă din cauza navetei pe care am făcut-o cinci ani și două luni, eu fiind din București, și am renunțat. Între timp, am căutat de lucru în București, am găsit această oportunitate, mi s-a propus să vin la Spitalul Floreasca„, a declarat pentru Ziarul Amprenta.

Echipa Spitalului din Hârșova este formată din zece medici iar în perioada următoare aceasta se va mări:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„În 2018 eu am solicitat la Hârșova medici rezidenți și la un moment dat am ajuns la un număr de 13 sau 14 medici rezidenți. La începutul anului viitor vor mai primi încă patru specialități: urologie, medicină internă, ortopedie și cardiologie. De la an la an vor veni și restul specialităților”, ne-a mai spus fostul manager.

După plecarea sa de la Hârșova, din 1 iulie 2023 fost numit un nou manager, dr. Andrei Badiu.

„Încerc să fac o echipă de oameni foarte bine pregătiți”

În cele câteva zile de activitate la spitalul Floreasca, managerul interimar ne-a declarat că a identificat câteva probleme la care trebuie să lucreze, cea mai importantă fiind cea legată ed personal: „Avem probleme cu personalul, au plecat în ultima perioadă, nu știu din ce motiv, probabil din cauza vechii conduceri, probabil a volumului foarte mare de lucru. Noi nu putem da sporuri mai mari decât cele minime. Încerc acum să recuperez din personal, am și reușit în cursul zilei de ieri să recuperez o persoană care își dăduse demisia și acum și-a retras-o. Nu stăm rău, stăm destul de bine. Am preluat acum patru zile, este greu să-mi fac o imagine într-un timp atât de scurt. Încerc să fac o echipă de oameni foarte bine pregătiți”, ne-a declarat noul manager interimar.

Bogdan Zidaru, care a fost numit de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), să conducă cel mai mare spital de urgență din țară, este fost membru PSD și membru al Marii Loje masonice, aspect confirmat de domnia sa.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.