Perfuzie
Perfuzie
Un angajat civil al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Carol Davila (SUMC) din București, ar fi sedat intenționat trei paciente, administrându-le o doză mare de diazepam, scrie Antena 3 CNN.

Medicii ATI care au salvat-o pe femeia aflată în stare gravă au avut suspiciunea unui viol. De asemenea, Spitalul Militar Central a reclamat cazul imediat, ajungând la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Una dintre pacientele cărora asistentul medical le-a administrat calmante a intrat în stop cardio-respirator.

”Asistentul este tânăr, are puțin peste 20 de ani”, a declarat un medic al spitalului, potrivit Antena 3 CNN.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, în momentul în care mai multe cadre medicale au sesizat ce se întâmplă, au anunțat conducerea spitalului, care, la rândul ei, a chemat Procuratura.

Diazepam este un medicament care este utilizat pentru a calma musculatura și creierul. Este folosit în special pentru a trata anxietatea, insomniile și spasmele musculare.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului a confirmat că a fost sesizat de către conducerea spitalului militar, spunând că a fost deschis și dosar penal.

„S-a deschis un dosar penal. Am început de sâmbătă cercetările în rem pentru fapta de tentativă de omor calificat”, a spus acesta.

Sursa: www.antena3.ro

Foto: Ilustrativ (www.unsplash.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.