Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Având în vedere recomandările Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, în contextul instituirii stării de urgență pe teritoriul României, pentru prevenirea, combaterea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul COVID-19, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Medgidia va avea un program de lucru cu publicul limitat. 

Astfel, programul este luni, marți, joi, vineri între orele 08.30 și 12.00 și miercuri in intervalul 15.00-18.30.

Cererile pentru eliberarea actului de identitate pot fi depuse doar dacă locuitorii municipiului și-au pierdut, deteriorat sau le-a fost furat documentul.

De asemenea, în cazul căsătoriilor în această perioadă, autoritățile anunță că în sala de oficiere vor întra maxim patru persoane – viitorii soți și cei doi martori.

Intrarea în sediul instituției se va face în mod restricționat, cu sprijinul unui polițist local, astfel încât, în sala de așteptare să nu fie mai mult de două persoane.

De asemenea, în afara programului de lucru, pentru declarațiile de deces se contactează dispeceratul Poliției Locale Medgidia, telefon 0241.816.460.