Licitație
Licitație
O licitație privind vânzarea unui apartament cu trei camere din Cernavodă va avea loc în luna octombrie la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Spineanu Marius Eleodor, din Constanța. Licitația va avea loc pe 18 octombrie, de la ora 12.00, iar prețul de pornire este de 174.900 de lei.

Mai exact, se vor scoate la licitație un apartament cu trei camere și dependințe, cu suprafață utilă de 58,27 mp, balcon cu suprafața de 2,50 mp și boxă de 2,22 mp. Acestea sunt vândute la licitație, după ce debitoarea Savu (fostă Dănescu) Oana Lavinia, garant ipotecar al debitorului principal Dănescu Florin Ionel, a fost executată silit

Apartamentul este situat pe strada 24 Ianuarie, nr. 4, bl. A, et. 4, ap. 19, în Cernavodă. Persoanele care doresc să participe la licitație trebuie să prezinte până la data de 18 octombrie oferta de cumpărare și să depună o cauține la dispoziția executorului judecătoresc, reprezentând cel puțin 10% din prețul de pornire.

Mai multe detalii despre licitație și despre imobilul care face obiectul acesteia puteți regăsi în documentul atașat mai jos:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.