Contrabanda Tigari
Contrabanda Tigari
Ieri, în data de 17 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Dolj au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei de tutun.

Împreună cu polițiștii Biroului Rutier Craiova, în jurul orei 17:45, la intrare în municipiul Craiova, a fost oprită pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitate.

În urma controlului efectuat în autoutilitară, în interiorul compartimentului marfă, a fost identificat un spațiu ascuns, în care au fost descoperite 34.996 de pachete de țigarete (699.920 de țigarete), fără timbru fiscal, existând suspiciunea că acestea provin din activități de contrabandă.

Țigarete de contrabandă
Țigarete de contrabandă

Întreaga cantitate de țigarete, precum şi autoturismul folosit au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj pentru audieri, iar, în urma probatorului administrat, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Foto: www.politiaromana.ro

Citește și:

(FOTO) Țigări de contrabandă găsite în frigider în urma unor percheziții în județele Constanța și Tulcea

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.