Îmbrăcăminte
Îmbrăcăminte
În cursul zilei de ieri, 21 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și comerțului cu produse contrafăcute.

Oamenii legii au verificat opt societăți comerciale din municipiul Tulcea.

În urma acestor acțiuni, polițiștii au aplicat patru sacțiuni contravenționale în valoare totală de 13.000 de lei, conform O.U.G. 28/1999 privind obligația de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

„Totodată, în urma controlului, la o societate comercială, s-au constatat 27 de articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele unor mărci de renume”, transmit reprezentanții IPJ Tulcea.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bunurile, cu o valoare estimată la 3.400 de lei, au fost ridicate de polițiștii de la economic, în vederea continuării cercetărilor.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.