Autoturism marca Vauxhall Insignia
Autoturism marca Vauxhall Insignia
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Vauxhall Insignia, căutat de către autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 08.12.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat formalităţile specifice controlului de frontieră asupra unui ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară, la volanul căreia se afla un cetățean român în vârstă de 43 de ani, tractând o remorcă, pe care se afla un autoturism marca Vauxhall Insignia, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscăriialertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursă foto: Poliția de Frontieră.

Citește și:

O mașină FURATĂ în Norvegia, depistată de polițiștii de frontieră în Agigea

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.