Pană Florentina - deces
Pană Florentina - deces
Într-o postare publicată pe Facebook a fost anunțat faptul că, în dimineața zilei de astăzi, avocatul Pană Florentina, soția fostului șef al Secției de Chirurgie a Spitalului din Mangalia, a încetat din viață.

Aceasta a fost avocat în cadrul Baroului București.

Decesul acesteia a fost anunțat de fina sa ce o numește „o prietenă și un sprijin de nădejde”.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă în comentariile postării: „Condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, „Condoleanțe, drum lin către cer!”, „Dumnezeu să o ierte. Condoleanțe familiei greu încercate”, „Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină veșnică!”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cele ce urmează redăm integral textul postării:

„Cu profundă durere vă aduc la cunoștință că în dimineața acestei zile a încetat din viață cea care a fost nașa fiicelor mele, o prietenă și un sprijin de nădejde, avocat Pană Florentina.

Doi oameni care s-au iubit enorm in această lume efemeră se vor reîntâlni acum. Doi îngeri îmi vor veghea acum copiii din împărăția cerurilor. Sper să nu vă dezamăgim niciodată!

Dumnezeu să te odihnească în pace Nana! Nu vă vom uita niciodată!”

Totodată, din păcate, fostul șef al Secției de Chirurghie a Spitalului din Mangalia, Stelian Pană, a decedat la începutul lunii noiembrie 2020 și a fost înmormântat în data de 17 noiembrie 2020.

Pană Stelian
Pană Stelian

Foto: www.pixabay.com; Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.