Bărbat atacat cu răngi și cuțite și deposedat de 50.000 de euro de către 8 bărbați ziua în amiaza mare

Un brăilean a fost deposedat de o sumă mare de bani, în plină stradă, în timp ce se îndrepta spre un notar, cu intenția de a-și cumpăra un apartament.

Tâlhăria s-a produs vineri, la ora 12.15, pe bulevardul Independenței din municipiul Brăila. Potrivit obiectivbr.ro, victima ar fi fost blocată în trafic de către 8 indivizi, majoritatea având fețele acoperite cu cagule. „Indivizii au blocat o mașină cu un microbuz pe bulevardul Independenței și au atacat și tâlhărit cu răngile și cuțitele un cetățean care se îndrepta către notar cu suma de 50.000 euro, pentru a achiziționa un apartament”, se arată în sesizarea primită pe adresa redacției Obiecti de Brăila.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, un bărbat în vârstă de 34 de ani a reclamat, pe 9 mai, că ar fi fost atacat și i s-ar fi sustras suma de 50.000 euro. În urma rănilor suferite, victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Autorii nu au fost prinși, deocamdată, însă oamenii legii au deja un cerc de suspecți.

Reprezentanții IPJ Brăila nu au confirmat informația potrivit căreia bărbatul tâlhărit ar fi fost blocat în trafic în timp ce se ducea cu mașina spre notar, ci au susținut că incidentul s-ar fi petrecut pe trotuar, victima deplasându-se pe jos.