Carmen Iohannis
Carmen Iohannis
Administrația Prezidențială a reacționat în această seară, după ce Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a defilat cu un colier de zece mii de euro și un inel de 2.500 de euro, în Germania. 

Prima doamnă Carmen Iohannis a purtat bijuteriile cu diamante de la compania Malvensky Corporation SRL pentru că ”promovează creatorii români” și a purtat bijuterii ”inspirate din Brâncuși”. Administrația prezidențială a mai precizat că inelul și colierul au fost returnate creatorului la revenirea în țară:

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe.

La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă.

Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective„, spune Administrația Prezidențială.

Ieri, pe pagina de Facebook a companiei au fost publicate trei fotografii cu prima doamnă, alături de Klaus Iohannis:

Sursă foto: Facebook

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.