Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, un autoturism marca Mercedes, căutat de către autoritățile din Italia și Cehia, aflat în posesia unui cetăţean român.

În cursul zilei de ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei platforme pe care se afla tractat un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Cehia.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Italia și Cehia.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 125.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și:

Autoturisme căutate de autoritățile din Polonia și Slovacia, descoperite la Isaccea. Erau conduse de șoferi ucraineni

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.