Poliția
Poliția
Organizația Pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB) a anunțat că un membru al acesteia a observat, ieri, doi câini spânzurați în pădure, lângă satul Silvașu de Câmpie, județul Bistrița – Năsăud. Animalele păreau a fi câini de întors oile.

Reprezentanții OPMCB s-au deplasat la fața locului împreună cu patrula Secției 3 din cadrul Poliției Rurală Lechinta, iar pentru cercetări cu reprezentanții Biroului pentru Protecția Animalelor și un criminalist. Cercetările continuă.

Totodată, reprezentanții fundației menționează că „excesul de câini” duce la abandon și uciderea acestora.

„Dacă acești câini ar fi fost sterilizați și cu microchip, probabil ar fi fost mai ușor de recunoscut, cel puțin, dacă nu chiar erau salvati! Excesul de câini duce la abandon și uciderea acestora!

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Aici așteptăm mai multe de la primarii care nu supăra votanții, dar și de la efectul amenzilor aplicate de către polițiști. Datoria noastră este sa ne ținem de acești factori implicați pentru a salva aceste suflete”, adaugă OPMCB.

„În această după-masă, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați despre existența a două cadavre canine în extravilanul localității Silivașul de Câmpie.

La locul evenimentului intervine echipajul din cadrul Biroului Pentru Protectia Animalelor și un specialist criminalist.

Cercetările sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite împrejurările producerii infractiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, conform Legii 205/2004”, transmite IPJ Bistrița.

Foto: Facebook

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.