Call center
Call center
Call center pentru persoanele strămutate din Ucraina în județul Constanța. Refugiații ucraineni au la dispoziție, de joi, un număr de telefon cu tarif normal la care pot suna de câte ori au nevoie. Programul de funcționare este de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00.

Apelurile telefonice ale persoanelor strămutate din Ucraina în județul Constanța sunt preluate de personal de specialitate.

Dialogul se poate purta în limbile română, ucraineană și engleză. Numărul 0377 30 30 30 poate fi utilizat și de românii din județul Constanța care doresc să își ofere ajutorul ori să semnaleze faptul că un cetățean sau o familie din Ucraina are nevoie de susținere.

Call center-ul oferă informații de interes precum accesul la servicii medicale, înscrierea copiilor la școală sau grădiniță, obținerea unui loc de muncă, drepturile și obligațiile legale ale cetățenilor ucraineni pe teritoriul României.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, prin call center pot fi preluate cazuri de persoane aflate în situații de risc și urgență sau de încălcări ale drepturilor mamelor și copiilor.

Serviciul este oferit de către Centrul pentru Resurse Civice Constanța în parteneriat cu Fundația Terre des Hommes România.

Aceasta este sprijinită financiar de fundații din Franța și Elveția precum și de Agenția ONU pentru Refugiați.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.