Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
Primăria municipiului Constanța organizează mâine, 1 octombrie, un eveniment artistic cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 14.00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru organizarea acestui eveniment, Primăria Constanța a semnat contractul de prestări servicii nr. 201884/26.09.2022, care are o valoare de 30.000 de lei, fără TVA. Firma care a obținut contractul și care se va ocupa de organizarea spectacolului este SC Stellar Events SRL. 

Potrivit contractului, la eveniment vor participa doi artiști celebri din România, Irina Loghin și Fuego, care vor susține câte un program artistic de minim 40 de minute fiecare.

SC Stellar Events SRL este o companie înființată anul trecut, cu sediul în Sectorul 1 al Capitalei, care se ocupă cu „activități suport pentru interpretarea artistică (spectacole).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Asociate în cadrul firmei sunt alte două companii, Global Record SRL și Forward Music Agency SRL, fiecare deținând câte 50% dintre acțiuni. Administratorul SC Stellar Events SRL este Ionuț Mădălin Mavriche, iar beneficiarii de drept ai companiei sunt Ștefan Lucian Gîtiță și Cristian Sorin Ochiu.

OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: Primăria Constanța

Citește și:

Constanța: Fuego și Irina Loghin, invitați la Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.