Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța continuă călătoria în lumea mirifică a poveștilor pentru copii și prezintă noi spectacole la sfârșitul acestei săptămâni.

Sâmbătă, 01 august 2020, ora 19.00 și duminică, 02 august 2020, ora 19.00, în cadrul evenimentului „Amfiteatru Cultural”spectacole din repertoriul curent al Teatrului „Căluțul de mare”, ce vor fi susținute în Mamaia, zona Perla.

Aceste spectacole se desfășoară sub egida Festivalului Estival „Be.Safe-Best Summer Art Fest”-Constanța 2020”, care are loc între 25 iulie și 30 august, fiind organizat Teatrul de Stat Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța, autoritate a administrației publice locale din România, ce subvenționează și sprijină teatrul de păpuși constănțean, pe scena pusă la dispoziția instituției, de către Primăria Municipiului Constanța .

Spectacolele Teatrului „Căluțul de mare”, ce se vor juca pe scena din Piațeta Perla, Mamaia vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, in conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/ 19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii și publicat în Monitorul Oficial nr. 531/ 19 iunie 2020.

Astfel, sâmbătă, 01 august 2020, ora 19.00, copiii sunt invitați la „Rățușca cea urâtă”, după H. Ch. Andersen, un spectacol recomandat 3+, cu o durată de 55 minute, regia, scenariul și scenografia fiind semnate de  Valentin Dobrescu, iar muzica de Radu Alin Macovei Moraru.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Andrei Stroescu/ Lică Gherghilescu, Claudia Brădescu, Arina Cojocaru, Ion Ciolan

Duminică, 02 august 2020, ora 19.00, micuții sunt așteptați la spectacolul „Cei trei purceluși”, după Sergey Mihailov spectacol recomandat tot 3+, cu o durată de 50 minute, spectacol in regia lui Gheorghe Balint, muzica: Dan Bălan și decoruri realizate de Adrian Drăguț. În distribuție: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu

Accesul la spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile și respectând toate normele de siguranță sanitară pentru publicul spectator și personalul artistic! Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație!

Rezervarea locurilor se poate face la numărul de telefon 0765 236319 de luni până vineri intre orele 09.00-15.00, în limita locurilor disponibile! cine nu se prezintă până la ora 18.30, conform rezervării telefonice, aceasta își pierde valabilitatea! Rezervările se pot face exclusiv pentru spectacolele din săptămâna în curs!

Se interzice consumul de mâncare și băutură, în afară de recipiente individuale, cu capac (se interzice folosirea paielor de unică folosință) iar mâncarea trebuie să fie ambalată individual, sigilată, conform normelor în vigoare!

Pentru evitarea aglomerației și pentru a păstra distanțarea fizică, vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin 30 minute înainte de începerea spectacolului.

Citește și:

Se pregătește una din cele mai spectaculoase producții a Teatrului pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare”, “Alice în Țara Oglinzilor”

Spectacole de teatru în Parcul Arheologic și pe scena din zona Perla din Mamaia în acest weekend