Certificat verde
Certificat verde
Mai multe țări din Europa au eliminat la mijlocul lunii mai sau de la 1 iunie majoritatea restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de COVID-19. Totuși, există unele state europene unde încă mai este nevoie de rezultatul negativ al unui test PCR pentru a intra în țară.

Franța, care se află într-un proces de tranziție pentru ieșirea din starea de urgență sanitară, încă mai cere ca persoanele intrate în țară să prezinte un test PCR sau un test antingen. Este acceptat și un test de recuperare de COVID-19 și sunt exceptați pasagerii aflați în tranzit aeroportuar, pentru care statul de destinație finală nu solicită testul.

Persoanele care intră în Malta trebuie să prezinte unul dintre următoarele: certificat verde, certificat de trecere prin boală, rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen. Copii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această măsură.

De asemenea, în Austria, Cipru, Germania, Grecia, Italia, Spania și Turcia nu mai este nevoie ca turiștii să prezinte la intrarea în țară astfel de documente.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Valabilitatea Certificatului Covid-19 al UE a fost PRELUNGITĂ cu un AN

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.