Cinci sportive din comuna Cumpăna au câștigat locuri fruntașe la Campionatul Național de Gimastică Ritmică pentru Junioare şi Senioare desfășurat în perioada 3 – 6 noiembrie 2022, în sala “Olimpia“ din Ploiești.
În cadrul Campionatului Național, desfășurat vineri, 5 noiembrie și sâmbătă, au participat 36 de sportive, clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna participând cu gimnasta Tilină Isabela.

La finala CUPEI ROMÂNIEI LA GIMNASTICĂ RITMICĂ, în cadrul căreia s-au calificat cele mai bune șase gimnaste la toate categoriile, Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna  a participat cu 5 sportive: Cășăriu Elena – 8 ani, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Baciu, Amalia și Ulrich Maia – 10 ani.

Sportiele, antrenate de Elena Vlad și Luiza Cerbula, au cucerit podiumul.
LOCUL 1 – Cașariu Elena, 8 ani;
LOCUL 2 – Ulrich Maya, 10 ani;
LOCUL 3 – Lutan Andrada, 10 ani;
LOCUL 4 – Lutan Antonia, 10 ani;
LOCUL 6 – Banciu Amalia, 10 ani.
“Sunt onorată să fiu astăzi aici în mijlocul celor mai frumoase doamne și sportive care au făcut din gimnastica ritmică artă, în rândul sporturilor olimpice din elita mondială. Curând, secția noastră va promova două sportive în lotul național de junioare, ceea ce ne bucură și ne confirmă că, în comuna noastră, sportul este un mod de viață. Mulțumesc părinților pentru sprijin și implicare, Federației pentru ajutor și nu în ultimul rând doamnelor antrenoare.” a transmis primal comunei Cumpana, Mariana Gâju.
Citește și:
https://ziarulamprenta.ro/sport/foto-gimnastele-clubului-sportiv-victoria-cumpana-medaliate-la-turneul-international-de-gimnastica-ritimica-arad-trophy/161613/
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.