Cannabis
Cannabis
Polițiștii constănțeni au depistat ieri, 15 august, între orele 10.30 și 12.30, cinci tineri care se aflau la volan în timp ce erau sub influența substanțelor psihoactive. În toate cele cinci cazuri, polițiștii au deschis dosare de cercetare penală.

La data de 15 august, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5 (cannabis), acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Jumătate de oră mai târziu, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Totodată, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Aproximativ 30 de minute mai târziu, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.