Ovidiu Toma
Ovidiu Toma
Un afacerist român se află pe lista invitaților lui Elon Musk la petrecerea de la Castelul Bran. Cel mai bogat om de pe planetă și zeci de miliardari au venit în România pentru a sărbători Haloween-ul la Castelul Bran, cunoscut ca și castelul Contelui Dracula.

Omul de afaceri român care va petrece alături de bogații din întreaga lume este Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ovidiu Toma, ginerele lui Ioan Niculae, este proprietarul CryptoData, companie românească ce dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

Ovidiu Toma
Ovidiu Toma

Ovidiu Toma, alături de Alex Bodi, Harald Seiz și Josip Heit sunt fondatori ai Karatbars International, o companie care și-a creat propria criptomonedă, KaratGold Coin (KBC), potrivit cancan.ro. Se pare că ginerele lui Ioan Niculae și Alex Bodi nu mai sunt în acest moment în relații apropiate, după ce au fost ceva neînțelegeri financiare legate de business-ul pe care l-au pus pe picioare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Compania ar fi dezvoltat un sistem de plăți bazat chiar pe aur, spun cei patru acționari, pentru a permite clienților să tranzacționeze online sau fizic cu CashGold.

Ovidiu Toma
Ovidiu Toma
Ovidiu Toma
Ovidiu Toma

Foto: https://www.instagram.com/ovidiu.toma/

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.