Serviciul de Telecomunicații Speciale
Serviciul de Telecomunicații Speciale
Trei oferte au fost depuse la o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru un contract de proiectare și execuție lucrări în vederea realizării viitorului sediu al Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Constanța.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 510 zile, care începe de la data atribuirii și a fost estimat la 23,22 milioane de lei, fără TVA.

Ofertele au fost depuse de Porr Construct și asocierile formate din CON-A Operations și CON-A, respectiv SSAB AG, General Service Grup 98 și Bemel AG.

STS a mai încercat să atribuie acest contract, dar a anulat procedura în septembrie 2022 din cauza faptului că ofertele depuse „nu pot fi comparate datorită modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La procedură s-au înscris asocierile formate din Con-A Operations și Con-A, General Service Grup 98 și Servcom Grup 85 și, respectiv, SSAB AG și Bemel AG. Procedura a fost estimată la 18,45 milioane de lei, fără TVA.

Citește și:

Construcția sediului STS din Constanța râvnită de firmele unui profesor de la Academia de Informații, de cea a „constructorului de spitale” din stenogranele DNA și de cea a unui fost viceprimar al Bacăului

STS, anunț IMPORTANT: Se fac schimbări majore la numărul unic de urgență 112

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.