SMURD
SMURD
Pompierii militari intervin, chiar în aceste momente, la un accident rutier ce a avut loc în stațiunea Costinești, pe strada Petre Ispirescu.

Din primele date este vorba despre un autoturism care s-a răsturnat în decor.

UPDATE

Potrivit ISU Dobrogea, în accident au fost implicate două autoturisme. Au rezultat trei victime, conștiente, cooperante, toate au refuzat transportul la spital.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

  1. Asta se întâmplă când umblă beți și drogati chiar și fără permis de conducere.Toate se datorează șefului de post al poliției Stațiunii Costinești de orice se ocupa ,mai ales de afacerile proprii și statul la pândă la DN 39 la fetițele care ies la produs,doar de ce trebuie nu are timp că trebuie să stea la mâncat și băut cu fostul primar.Serviciul lui este la fostul CAP la petreceri și bârfă statului.Dosarele șunt uitate în sertare cate doi ani de zile, după care măsluite in favoarea părții interesate trimise către parchet cu răspunsul favorabil părții interesate și favorizate.Hotia, huliganismul,distrugeri,amenințările nu fac parte din organigrama meseriei in slujba cetățeanului pentru care își ridică lună de lună salariul din banul public.Putina curățenie nu ar strica in acest sediul de poliție al stațiunii Costinești.Poate cineva de mai sus își va face meseria cu simț de răspundere și pune ordine .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.