Fabrica de produse ceramice pe care firma LONG WALL BRICK SRL, aflată în prezent în faliment, o deține în județul Constanța, a fost scoasă la licitație pentru suma de șapte milioane de euro. 

MAESTRO S.P.R.L., lichidator judiciar al LONG WALL BRICK SRL, cu sediul social în Ovidiu, strada Tulcei nr. 12, birou nr. 1, organizează licitație publică în data de 29 iunie 2023 si ulterior în fiecare zi de joi a săptămânii, ora 15:00, până la adjudecare, la sediul lichidatorului din Constanța, strada Dr. Aristide Caratzalli nr. 24, pentru vânzarea bunului din patrimoniul debitoarei, respectiv fabrica de produse ceramice prin ardere (linie de producție) în special a tiglelor, a cărămizilor, a cărămizilor refractare, cu o productie mai mare de 75 tone/zi.

Prețul de pornire la licitatie va fi 7.000.000 euro, fără TVA.

Potenţialii ofertanţi trebuie să depună cu o zi înainte de ziua licitaţiei, până la ora 11:00, la sediul lichidatorului judiciar, documentația de participare la licitație.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Detalii suplimentare privind capacitatea tehnică a fabricii, bunurile care o compun, caietele de sarcini, cuprinzând condițiile și regulamentul de participare la licitație se pot obține de la sediul MAESTRO S.P.R.L. din Constanța, Str. Dr. A. Karatzalli, nr. 24, Jud. Constanța.

Câteva imagini din incinta fabricii pot fi vizualizate în cele ce urmează:

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241/488.238, e-mail: maestro@maestrolichidare.ro.

Potrivit listafirme.ro, site consultat în data de 10 iunie 2023, firma care se află în prezent în faliment a fost înființată în 2007 și avea ca obiect de activitate „Fabricarea cărămizilor, țiglelor și altor produse pentru construcții, din argilă arsă”.

Acționarul unic al firmei este cetățeanul chinez Gao Lihong, iar administratori, alături de Gao Lihong, sunt Yang Xiaoyan și Zhang Hao.

Firma nu a avut activitate, fiind raportate datorii de 28 245 260 lei.

LONG WALL BRICK SRL
LONG WALL BRICK SRL
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.