Diana
Diana
În urma Concertului Caritabil de Crăciun – ediția a VIII-a a fost adus un mare sprijin material pentru Diana, care este medic de profesie, însă a fost diagnosticată cu cancer.

Valoarea donațiilor realizate de constănțenii cu suflet mare a ajuns la suma de peste 92.450 de lei, atât în contul deschis pe numele mamei, cât și în urnele special amenajate din Biserica Sfântul Vasile cel Mare din Constanța.

Preotul Jean Ion, unul dintre cei care s-au ocupat de Concertul Caritabil pentru ajutorarea Dianei a anunțat într-o postare pe Facebook că tânăra este încă la Clinica din Turcia și este nevoie de multă rugăcine pentru ca aceasta să poată reveni acasă de sărbători.

„Mulțumesc din suflet tuturor donatorilor, tuturor celor prezenți, corurilor și artistilor care ne-au încântat dar și celor care faceți ca an de an acest concert să aibă loc.!

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mulțumiri aduc și Ierarhului meu, IPS TEODOSIE, pentru prezența și binecuvântarea oferită actiunii noastre!”, transmite preotul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Citește și:

Concert caritabil la Biserica Sfântul Vasile cel Mare din Constanța pentru tânăra Diana, medic de profesie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.